De Rabobank Clubkas Sponsoractie

Ieder jaar stelt de Rabobank Venlo een sponsorbedrag beschikbaar. Verenigingen of Stichtingen in de regio die bankieren bij de Rabobank Venlo kunnen in aanmerking komen voor een deel van dit sponsorgeld. Bij de aanmelding om hier aanspraak op te doen moet je als Vereniging of Stichting zichtbaar maken aan welk goed doel je het sponsorgeld wilt besteden en zijn het de leden van de Rabobank die gaan beslissen of je een deel van dit sponsorgeld gaat ontvangen.

Lid worden van de Rabobank

Lid worden kan alleen als je een privérekening hebt bij de Rabobank Venlo. Let op: je bent niet automatisch lid van de bank als je een rekening hebt bij de bank. Op de website van de bank http://www.rabobank.nl/particulieren/leden kun je je aanmelden als lid. Dit aanmelden als lid kan tot 1 maart 2018. Bij latere aanmelding mag je dit jaar niet meedoen aan de het stemmen.

Als goede vriend van Hockey Extra vragen wij graag jullie stem.

De leden van de Rabobank hebben straks inzage in de aangemelde goede doelen en het zijn ook de leden die gaan stemmen op deze doelen. Hoe meer stemmen van leden we krijgen hoe groter het sponsorbedrag dat we ontvangen en dus kunnen besteden aan Hockey Extra. Je stem als lid is geld waard.

Goede doel Hockey Extra

In april kunnen de verenigingen en stichtingen aanmelden voor welk doel ze graag sponsorgeld ontvangen. Het bestuur van Hockey Extra bekijkt nu een wat er nodig is voor onze leden en beschrijft hiervoor een “goed doel”. Onze hockeyers en ouders/begeleiders kunnen uiteraard met ons meedenken en suggesties doen.

Stemmen op het goede doel

In mei zijn alle aangemelde goede doelen voor de leden van de Rabobank zichtbaar en ontvangen deze leden een verzoek om te stemmen. Bankier je bij de Rabobank Venlo? wordt dan voor 1 maart lid zodat je ons kunt steunen.
Bedankt

Scroll to Top