Hockey Extra verkozen tot één van de goede doelen Venloop!

Beste Venloper,

Hockey Extra is voor 2018 verkozen als één van de goede doelen bij de Venloop!

Jij als sporter weet hoe belangrijk het is om een sport te kunnen uitoefenen.
Wij als Hockey Extra vragen je donatie voor onze jonge rolstoelhockeyers om de aanschaf van kostbare sportrolstoelen mogelijk te maken voor deze unieke teamsport. Rolstoelhockey is de enige sport die, met name onze leden die afhankelijk zijn van een elektrische rolstoel, in teamverband kunnen spelen.
Dus ben jij één van sportieve lopers die aan dit evenement meedoet en vind je het belangrijk dat onze jongeren hun sport kunnen blijven beoefen, aarzel dan niet en doneer voor Hockey Extra bij je inschrijving aan de Venloop. De inschrijving start op 1 augustus 2017!

Wij zeggen: Doneer voor Hockey Extra!

Scroll to Top